Decoreaza-ti bucataria cu stil!

 În Uncategorized

Sa spunem ca bucataria este locul in care iti petreci cea mai mare parte a timpului. Sau ca stai doar o scurta perioada in aceasta incapere. Daca este amenajata si decorata cu bun gust, cu siguranta te face sa te simti mai bine si mai plina de viata. Astfel ca, daca vei alege cu daruire si implicare piesele de mobilier, culorile si accesoriile pentru bucataria ta, potrivite stilului si personalitatii tale, vei reusi sa ai spatiul ideal pentru tine.

Culorile bucătăriei tale

Este cunoscut faptul ca o cromatică vesela iti poate influenta starea in bine. Alege piese de mobilier si decoratiuni in culori deschise, calde, pastelate. Culoarea peretilor este si ea la fel de importanta.  Este recomandata alegerea unei culori deshise pentru a pastra incaperea cat mai luminoasa si mai spatioasa.

Iluminarea

O bucatarie puternic luminata va crea impresia unui spatiu mai mare si mai prietenos. Alege sa lasi lumina sa patrunda mereu in bucatarie si sa iti bucure diminetile, facandu-te sa te simti mai bine si sa ai o atitudine mereu optimista.

Decoratiunile din bucatarie

Unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de amenajarea bucătăriei o reprezintă alegerea accesoriilor.

Va recomandam colectia de la InArt formata din cateva obiecte (salatiera, boluri, oliviera, seturi pentru condimente, sare, piper) confectionate dintr-o ceramica de foarte buna calitate si din lemn de bambus. Eleganta si bunul gust al obiectelor InArt vor schimba atmosfera din incapere si se vor face remarcate de catre invitati.

suport-bambus-etajere-portelan-prajituri-miniaperitive-fructe

decoratiuni craciun ingeras
decoratiuni craciun ingeras welcome

Save

Articole recente

Lăsați comentariu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0